NamasteYoga.no

NamasteYoga AS er en norsk nettbutikk som ble etablert i 2014 og er en liten nisjebutikk med et unikt vareutvalg fra de helt store til de helt små, intensjonen er å gi deg et variert produktutvalg og valgmuligheter, samtidig som du får en god og trygg plattform å handle fra. Nettbutikken drives av Andrea og Alicia Altier. Vi har også gode og unike samarbeid med flotte yogalærere og studioeiere.

NamasteYoga leverer til ditt yogastudio, deg som er yogalærer, yogis & yoginis. Hos oss kan du velge din favoritt Yoga merkevare blant store og små yogaleverandører.

I nettbutikken finner du kjente merkevarer med høy kvalitet, slik som; LiformeKulae, Manduka, Yogitoes, BarefootYogaPraNaOnzie og BeyondYoga. Foruten kjente merkevarer tilbyr vi også lokale produkter slik som unikt skandinavisk design fra The Asanas, Sangrowheel og unike produkter fra mindre leverandører slik som MayYouKnowJoy. Vi har også våre helt egne NamasteYoga øko-produkter.

Vi tilbyr gode og unike ordninger for yogastudio og yogalærere. Har du lyst til å samarbeide med oss?  Ikke nøl med å ta kontakt –  Send en e-post til: andrea@namasteyoga.no